Bilder.

 







START 29/9-2009!

Vikt: 103,5kg
Midja: 113cm
Höfter: 123cm
Överarm: 35cm
Lår: 69cm
Vad: 41,5cm


Sista måltiden

Har nu avnjutit min sista måltid på Väldigt länge...bestående av köttbullar, makaroner och ketchup.

Svullning på högsta nivå!

Är med en kompis idag och det svullas på hög nivå. Åt frukost ute och köpte sen med lösgodis, cheeseballs och köttbullar hem. Svulla svulla svulla!!!!

Imorgon bitti startar jag. Tjoho!!

It's my time 2 shine!

Starten på mitt nya liv närmar sig med stormsteg!
På tisdag sätter jag igång. Ska ingå i ett speciellt program för tjockisar som vill gå ner i vikt, och allt talar för att det så också kommer att bli för mig...är Otroligt taggad att sätta igång och faktiskt återfå mitt liv igen med allt vad det innebär.
Programmet går ut på att man äter 500 kalorier/dag (soppor med olika smaker), tränar i den mån man vill (ju oftare desto större viktnedgång så klart), pratar med en mentor och har gruppsamtal 1ggn/vecka osv. Låter det intressant --->  http://www.xtravaganza.se

Nervös? Ja lite faktiskt. Känner rätt så stor press på mig, både av mig själv så klart men också av min omgivning. Jag vet mycket väl att jag är lika älskad oavsett om jag är fet eller smal men alla vill ju mig väl för de ser hur illa jag mår av att leva så här och de hoppas så innerligt att jag ska klara av detta. Jag tror och hoppas också att jag ska klara av detta även om jag är fullt medveten om att det kommer att bli tufft, rent ut sagt kanske till och med för jävligt men jag VILL det här nu. Nu är det MIN tur att för en gångs skull få lyckas EN GÅNG FÖR ALLA!!

Jag kommer att ha olika kategorier i den här bloggen:

Memoarer: Kanske säger sig självt att det är under denna rubriken jag kommer skriva av mig. När det känns motigt och jobbigt, när jag har något kul att berätta...u get the picture.

Kilo och mått: Kommer under denna rubrik att 1 gång i månaden skriva ner vikt och mått, för er som känner intresse av detta.

Träning: Här uppdateras min träning. Vad jag tränar, hur mycket och ofta.



Jag väljer av flera skäl att vara anonym i denna bloggen. Dels för att ni inte har mera nöje av att veta varken hur jag ser ut eller vem jag är och dels för att vi som tillhör kategori "mullig" (ja vi tjockisar gillar att ljuga och försköna verklighetsbilden ibland) faktiskt ofta blir påhoppade och förlöjligade för att vi ser ut som vi gör.



Hur som helst så hoppas jag att ni gillar min blogg och att ni väljer att följa den även i fortsättningen :) Jag kan garantera att det kommer bli läsvärt och roande!!


Tills vi hörs nästa gång, kram på er där ute!!




Välkommen till min nya blogg!

Följande blogg kommer här att innehålla MsFattie's viktnedgång.
Misslyckande, motgångar, viktnedgång, träning, mat osv.

Hoppas du kommer gilla den :)


RSS 2.0