Shopping-spree #2.

Åkte till stan också idag efter jobbet eftersom jag skulle lämna tillbaka byxorna jag köpte där igår (eftersom jag egentligen bara köpte dom just för att de passade, haha).
Kunde såklart inte låta bli att ta en runda till i affären. Och givetvis hittade jag ju fin-fina grejer igen:

 
Helt vanlig enkel klänning i färgen "Pink Lemonade" (149:- Gina tricot alltså). Perfekt i sommar till ett par snygga gladiator skor.


 
Den här jackan har jag tittat på flera gånger när jag varit där och varit på väg att ta den till kassan men något har alltid fått mig att inte göra det. När jag ser den framför mig känns den liksom inte helt 100 men något får mig att ändå inte riktigt kunna släppa den. Så idag åkte den med hem och ja, det är något fulsnyggt över den. I alla fall blir den din för 249:-



S
atte upp det nya duschdraperiet idag och ja jag gillar det nog, lite hypnotiserande om man kollar för länge bara, haha. Här är resultatet - bra eller anus?

  




Tänkte se om curlinfinalen för de svenska tjejerna är något att ha (är inte något direkt fan av det men det är OS och det är framför allt Sverige, då kan jag se det mesta) och sen blir det sängen för min del. Imorgon har en av mina närmaste vänner fest...jag jobbar 7-12+16-21 på söndag så det blir att fixa ordning sig och gå på förfesten och sen hem till värmen i sängen när de andra drar ut. Men det ska bli skoj att klä upp sig lite i nån av alla kläder jag köpt (lutar åt spetsklänningen från H&M just nu) och ska även testa en ny make imorgon :)

Ha en go helg alla läsare :) Pöss!!


Vem vill ha? Jaaaaag! (pic made by

0-4809eff2b64b431c27790143a9b4427c.png

Vem vill ha? Jaaaaag! (pic made by msfattie)


Vad är problemet?!

Har faktiskt gått och funderat ett tag på en sak.

Som ni vet har jag ju gått ner en hel del i vikt så jag har liksom återuppväckt mitt begär för snygga kläder :)))

Va tidigare i veckan på H&M en sväng efter skolan. Hittade ett par riktgt snygga beiga vardagsbyxor och tänkte jag provar. De va inte så farligt dyra och jag har ju gått ner en massa i vikt så nu borde jag ju faktiskt komma i deras byxor tänkte jag och styrde kosan mot provrummen. Sliter av mig väska, jacka, skor och annat för att genast hoppa i byxorna för som jag såg det så skulle de ju passa.
Men besvikelsen växte när jag började närma mig låren, det började ta emot och helt stop blev det under magen (ja jag säger under magen för den hänger fortfarande ner, fast mindre idag, haha). Jag har alltså kämpat bort 15kg från min förbannade kropp (kan vara mer för jag har inte vägt mig på typ 2 månader nu) och kommer FORTFARANDE inte i deras förbannade jävla byxor rent ut sagt!! Hur jäkla smal måste man vara för att få på sig det de säljer???? På gränsen till undernärd eller?
 Jag va så fruktansvärt besviken att jag inte ville leta efter något annat utan gick därifrån efter det.
Visst de har sin B.B-avdelning men jag Vägrar att handla där längre när jag väger runt 88kg, det ska jag fan inte behöva!
Gick istället till Gina tricot för att trösta mig lite och kanske hitta något där. Mycket riktigt. Springer på ett par armygröna tights (färgen heter burned olive, orkar inte fota dem just nu) som i alla fall jag tycker va lite biker-inspirerade. Passade de? Klart de gjorde :)) Även fast de va dyra enligt mig så köpte jag dem...bara för att liksom.


När jag sen idag är inne på det andra Gina tricot vi har där jag bor så snubblade (läs: slet som en smått psykotisk galen person...kan verkligen inte behärska mig när jag letar kläder och jag dessutom har råd att köpa det utifall att jag skulle hitta något, haha) jag över ett par svarta finbyxor i en ganska cool modell men ändå rätt vanliga. Letade fram största storleken och tänkte prova för att se hur mycket mer jag kan tänkas behöva gå ner för att få på mig deras största storlek.
Jag behövde inte vänta länge för de passade idag!!!!!!!
Jag blev så glad att jag köpte de utan att varken tänka på pris eller vad jag egentligen ska ha de till...bara för att liksom. Som för att göra ett statement till H&M (as if they care?)
De kostade 399:- och jag kommer att lämna tillbaka dem imorgon för jag känner mig själv och kommer nog inte använda de allt för mycket, behöver pengarna till något annat.

Det verkade ju klart vara min dag så jag tog även en sväng till Cubus. Hittade som ni såg innan klänningen på rea och gick också förbi jeansen....där hittade jag ett par i Harem-modell och letade även där upp största storlek (44) och gick och provade. De passade inte bara bra, det fanns även marginal, kvävdes inte av att ha de på mig, fick inte den klassiska 2-magade-magen som man får av för tighta byxor och heller inte någon kameltå. Det betyder alltså att jag INTE behöver ha långa stora tröjor över för att dölja mage + kameltå som jag i vanliga fall behöver/behövde...HAHA! H&M sug på den!!!!!!!!!!!!!!!

Så vad kan vi då dra för slutsats av detta?

Till saken hör att byxorna som jag köpte från Gina idag, finns redan i min garderob hemma fast i annat mateial.
Bara det att de andra paret är inhandlade på H&M förra sommare....från B.B-avdelningen, i storlek 48!
Alltså är det bara JAG som tycker eller är det helt åt helvete? Seriöst?!
Jag har alltid försvarat H&M i vått och torrt men jag känner mer och mer för att helt bojkotta de och aldrig mer gå dit.
Vill de att unga tjejer ska känna sig feta, att de måste gå upp i storlek utan att det egentligen behöver vara så?
Jag vet flera av mina kompisar som nästan börjat gråta (jaja ni fattar vad jag menar) då dom kanske måste köpa en tröja i stl L, när de faktiskt är normalviktiga, sunda tjejer. De fattar inte alltid att det är H&M's fel, istället tror de att de blivit tjocka helt plötsligt.
Har jag fel när jag säger att det är vidrigt?

Hur kan jag på flera klädkedjor ha deras kläder (inga big size-affärer här inte) men när jag kommer till H&M så måste jag gå till Tjockis-avdelningen och dessutom gå UPP i storlek.
Det är ju heeeeelt sjukt. Ska man skratta eller gråta?

Det är hemskt!

Usch, vad upprörd jag blev nu...igen!!

Jag har inget klämmigt att avsluta detta inlägg med, jag är bara helt fågel-holk över hela grejen.....

Vad tycker ni? Ska det vara så här?


Jag vill dock poängtera att jag pratar om Byxor nu, övriga kläder på H&M som toppar, klänningar osv passar, det är just byxor som är problemet där.



Vore superkul om ni skriver vad ni tycker, kanske bara jag som blir upprörd?

Kram banan!


Shopping-spree.

Ja idag kom studiebidraget (som jag nog borde använda till något viktigt...typ överleva?). Åkte förbi stan på vägen hem från jobbet idag (jobbade 7-12, hemstudier idag från skolan).
Skulle egentligen bara kolla på en del grejer men jag kunde bara inte låta bli att dra kortet...x antal gånger :)

Köpte:

 Spets/volang klänning - H&M 349:- (ser inte bra ut på bilden men va damn hot...ska på fest på lördag och kommer ha den med svarta strumpbyxor, röda läppar och klackar. Grr :))

 

   Enkel svart klänning med paljetter och axelvaddar från Cubus. 87:- (rea). Snacka om bästa köpet på länge. Fanns BARA en stl kvar så den va min :) Perfekt till jeans i skolan eller som den är till fest.

 

 Haremjeans - Cubus 499:-.
Inte riktigt min stil längre kanske men jag har Alltid velat ha jeans med sån mudd nertill och nu kommer jag ÄNTLIGEN i normala storlekar (för sånna här jeans görs inte för tjockisar) så jag kunde inte låta bli även om de va aningen dyra för min del.


 Top med bröstficka. Gina tricot 49.50:-(rea). Den ser rosa ut men är korallfärgad.



 Olivfärgad, stickad tröja. Gina tricot 149:-

 Det står att den är gul(?) men för mig är den i alla fall korallfärgad. 249:- från Gina tricot. Verkligen snygg till ett par jeans, till vardags :)

**
**
**
**
Sen köpte jag lite annat också som kommer här:

 Skopunkten 349:-

 Dax att färga håret i veckan, har en härlig utväxt. Hårinpackning eftersom mitt hår är extremt torrt för tillfället, kylan ute gör det bara än värre. Köpte också en extremt ful väska som jag ska ha toffsar, hårband och diadem i + rakhyvlar - jag ska ha de till ögonbrynen (är superkänslig för smärta och klarar bara inte av att noppa själv) men det står på förpackningen att man kan "trimma" bikinilinjen med de också...kan ju vara värt ett försök, hehe.
 I bakrunden syns också kakeldekoren jag köpte på Lagerhaus - 59:- för 10st.

 Sist men inte minst kunde jag inte låta bli att köpa detta undebart söta duschdraperi som kommer göra sig fint till den förövrigt rosa inredningen på toa (min kille kommer strypa mig, hans manlighet försvinner varje gång han äntrar badrummet, haha). Också från Lagerhaus för 99:-.

I och med de här inköpen har jag nu shoppat färdigt för denna månaden (yeah right!) och det är bara den 25:e.....jag borde söka för mitt shoppingberoende, det är nästan som att jag blir hög när jag får handla saker.

Någon mer som är sån?



T
änkte läsa lite bloggar sen är det dax för mig att färga håret :)

Ha det bra pussgurkor!


Soppor & dammsugning.

Har idag pluggat och städat. Ni vet sånt dära kul dammande, dammsugande och allmänt pillande. Gav mig också på att dammsuga mig igenom våran soffa som jag kom på va allt för längesen det blev gjort. Jag ljuger nog inte om jag säger att det tog 30-40 minuter att få den ren *pust* det va som ett helt träningspass (gratis motion man tackar ja!). Nu är den i alla fall ren(are) men skulle behöva tvätta alla kuddar men det blir ett "projekt-något-senare-inte -nu", haha.

Anledning till allt städande är att imorgon blir det fest. Det började i sommras som en simpel vadslagning då jag och en arbetskompis båda började känna oss trötta på våra frisyrer men ville ju egentligen spara ut det. Så vi bestämde helt enkelt att vi inte får klippa oss innan januari, den som gör det förlorar och får betala den andra 500:-. Skulle det nu bli så att båda höll sig borta från saxen (vilket vi nu gjorde) så skulle vi ta våra pengar och röja runt på stan. Sagt och gjort, 13/2 bokades in och massa folk har joinat oss. Så imorgon står det Girlie-party på schemat. Ska bli väldigt kul :)

A
nnars har dagen förflytit på bra med mina älskade (?) chokladsoppor och en del pluggande. Vill ha min hemtenta klar idag för vem med den diciplinen jag har (dvs i stort sett nada) orkar göra det på söndag, bakfull & trött?

Nej, gott folk, jag får be er ha en skön fredag, nu är det dax för mig att fredagsmysa i soffan och njuta av en ren och väldoftande lägenhet :)

Kram kram....vi hörs en annan dag!

M
en en sista fråga:

     eller      

Vilken av dammsugarna föredrar ni?

Jag gillar att dammsuga för man får svettas lite och det blir fint sen men just nu vet jag precis vilken dammsugare det är jag vill ha :))))


Today I'm...

...a bit extra in love with my man :)





V
arje ord är som tagna ur min <3....en underbar låt med en underbar artist :)

Enjoy mina läsare :)

Firar 1 år idag med min baby!

0-3d538188b9d30f85be85407c5a604644.png

Firar 1 år idag med min baby!


Och här har vi det allra godaste :

4e9e07921f024c4e98e17122af6ffc47.png

Och här har vi det allra godaste :). Ska göra välkomstdrink men vinet, ska INTE dricka allt själv, haha, då skulle jag nog avlida eller hamna på AVC :)


En ovanlig syn i vårt kyl numera,

4b26039fb7ba21a4c223a1c0ee69dccf.png

En ovanlig syn i vårt kyl numera, haha. Ska ha fest till helgen :)


Tack

Tack för alla fina kommentarer.

Livet på en pinne är ganska bra....det rullar på så att säga. Har varit sjuk de senaste veckorna här med magsjuka och förkylning *pust* men börjar komma på bättringsvägen nu.

Träningen har då alltså blivit lidande men men. Ska försöka komma igång ganska så omgående har jag tänkt.

Har inte så mkt mer att uppdatera för tillfället. Ha det fint!

RSS 2.0