Idag.

Sitter och pluggar hemifrån idag (hemmastudier) och i eftemiddag blir det träning. Kondition och styrka för er som undrar. Ska även väga mig....iiiiiih nervös!!

Sen har vi det sista mötet ikväll. Shit vad tiden gått fort. Tycker det känns som igår jag skulle gå på mitt första möte och hur nervös jag va, hur stort jag tyckte detta projekt verkade och hur jag bara ville fram i tiden, kunde inte gå ner fort nog. Men nu, ca 6 månader senare, inser jag att det gick nog ganska fort med viktnedgången i alla fall (varför ska man alltid ha så bråttom?) och att själva nedgången är det LÄTTA, nu ska det hållas och det är DET gott folk, som är den stora prövningen. Alla som Verkligen vill kan gå ner i vikt, peace a cake, men att hålla den som sagt är det svåra.
Jag känner dock att bara jag kommer igång med min träning, och kan/orkar fortsätta med mina soppor ett tag till (vill bara gå ner liiiiiite till) så ska det inte bli några problem.


Återkommer senare ikväll om jag orkar...och hinner, har en hög med läxor/inlämningar.

Ha en bra tisdag....pöss å kräm

Glad våffeldag! Ibland får man unn

0-3613621934698204e4745596a4612a10.png

Glad våffeldag! Ibland får man unna sig...


Tips till PMS-tjejer

Haha, ja jag tycker detta passar otroligt bra när man har pms, eller "den" tiden i månaden.

Gjorde denna muffinsen/cupcakeen för någon helgs sen som en present till min kära far som fyllde år (han önskar sig aldrig något mer än en snäll dotter, haha, internskämt mig och han emellan).

Så här ser de ut:

  

Sen innan serveringen så la jag en klick med grädde och lite vinbär på (hade tänkt ha jordgubbar men det fanns bara frysta och det blir så kladdigt, så jag köpte vinbär)

Här är receptet, taget från Leila :)
http://www.recept.nu/1.146021/leila_lindholm/efterratter/mjol/kladdkaksmuffins

Chokladen som ska smältas ner valde jag med jordgubbssmak...jättegott!

Det är lite jobbigt att göra dem, det tar en stund men jag lovar att det är värt all möda.....jag hade inne mina i 12 minuter i ugnen, sen lät jag de stå i kylen över natten så dom fick svalna och då, när vi sen åt dem, va dom kladdddddddiga.....aaaaah gott!

Inget för den som tänker på figuren vill jag lova men supergott :)

Prova nu!!

Kram banan.

Söndag 21 marzo

Då va man igång. Härlig söndag är igång. Vädret är så där men det är ljust ute i alla fall och man känner att våren är på väg, så snart åker vårjackan (som köptes 2009) fram och alla fina vårskor....men ska jag vara ärlig har jag redan tjuvstartat :) Vad gör det om man fryser lite, så länge man ser jäkligt snygg ut? Hahaha


Hur som helst så spenderar jag min söndag med mina bästa vänner (just nu i alla fall):



Alltså kaffe i min nya favoritmugg och Medicinsk grundkurs-boken.

Kaffet är i magen, musiken strömmar i mina hörlurar och plugget ligger framför mig...så nu kör vi på med katastrofberedskap :)

Ha en bra söndag gott folk :)

Försummad!

Ja jag vet att jag försummat min blogg allt för länge och det har varit katastrof med uppdateringen.
Jag har bara sååååå mkt runt om i mitt liv, för att inte prata om skolan, jag har liksom skola hela dagarna sen är det högar med läxor/tentor när jag väl slutat.....jag hoppas ni förstår?

Ska i alla fall försöka bättra mig.

Hur som helst så går "bantningen" bra. Jag försöker hålla mig till mina soppor så gått det går, och det går bra, men ibland så slinker det ner en och annan sallad eller smörgås i skolan när jag behöver lite mera energi och mat för att klara av skolan.
Har bestämt mig för att ta mig till gymet på måndag och ska även då väga mig. Minns inte ens sist jag vägde mig och det ska bli kul att se vad vågen stannar på :)

Jag uppdaterar så fort jag får en stund över.

Nu: Kaffe och plugg :)

Ha en skön helg mina trogna läsare!!!!!

Håller på att förvandlas till Flor

0-3676a95e0364fdafbf522e7fb757cf5d.png

Håller på att förvandlas till Florence Nightingale...


RSS 2.0