1 timma.

Eller om mindre än en timma stänger blogg.se ner till 06:00 imorgon.
Får rappa på med sista inlägget för idag. Iiiih.


Jo en av er undrade för några dagar sedan om "fusk" någonsin förekommer.
Jag vill först poängtera att filosofin på Xtravaganza är att det inte existerar något fusk, eftersom det bara resulterar i dåligt samvete, som får en att må dåligt, som i sin tur kanske resulterar i att man struntar i allt.


Men för att svara på frågan så...ja, det händer ska jag erkänna. Ibland blir suget efter att tugga helt enkelt för stort. Jag tänker att jag inte blir mätt om jag bara tar mig en soppa utan går då istället iväg och köper något väääldigt dåligt. Äter det med andakt och njuter för visso i fulla drag men sen blir jag alltid ALLDELES för mätt, däst, svullen om magen och mår allmänt skit för vad jag gjort, dåligt samvete jaaa.

Det hände i helgen senast. Jobbade natt, och det är då jag tycker det är som jobbigast att hålla mig till sopporna. Dels för att man är vaken på natten och det är jobbigt för mig personligen (eller att jobba på natten snarare), sen är jag HELT ensam på bygget och ingen som kan kolla mig. Ja det är ju så, man skäms ju inte inför sig själv utan vad alla andra skulle tycka och tänka om dom visste eller kom på mig.
 Det som hände var att de hade ätit kasslergratäng på kvällen och det fanns en form kvar och fortfarande ljummen. Det va kassler, potatismos och bearnaisesås....mmmm. Jag KUNDE bara inte låta bli. Men jag tog väldigt lite, i en liten skål och slog på lite ketchup. Tuggade länge och väl, njöt, det va gott som satan....tog sen lite mer men inte lika mycket.
Blev vrålmätt, sur i magen och svullen är bara förnamnet. Tog mig en samarin och det hjälpte lite.
  Natten fortlöper och klockan 07 får jag åka hem och sova. Somnar ganska så omgående när jag kommit hem. Tills klockan är ungefär 14:00 på lördag eftermiddag. Jag vaknar upp ifrån något som jag helt ärligt trodde va en dröm, eller snarare hoppades jag det, fruktansvärda magsmärtor gott folk. Det gjorde så ont så jag tror aldrig förr jag kännt sån smärta i mitt liv. Det gjorde sååå ont, jag kunde inte andas, kunde inte röra mig och började snart att gråta av ren smärta. Låg i sängen och kved en stund men till slut kom jag ur sängen och halvkröp mot köket där jag visste att jag hade en påse samarin kvar, den sista. Dricker detta i köket och kan sedan ta mig tillbaka till sovrummet och somna om i någon timma för att senare vakna upp visserligen smärtfri men med en fruktansvärt svullen buk, illamående, sur och irriterad faktiskt. Mindes genast hurdan jag var när jag åt fel mat, hehe.
Så nu lär det dröja en BRA tag innan jag ätr någon sådan mat igen, om ens någonsin!


Thats my confession!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0