Im alive!

Hej å hopp.

Jag lever....men det har varit en hel del i mitt privatliv det sista så bloggen har blivit lidande skulle man kunna säga. Har dock fortsatt med mina soppor. I tisdags var det dax för möte igen och även vägning.

Vågen är så himmla fiffig att man skriver in ålder och längd, måste stå barfota och sen räknar denna maskin ut allt från aktuell vikt, BMI, fett%, fettmassa, vad ens egentliga fettmassa och vikt BORDE vara m.m
 Så vikten stod på -3,5kg. Alltså väger jag nu 95,5kg.
Jag har lyckats gå ner allt som allt 8kg.

Först var jag väldigt besviken och rent ut sagt deppig men tänkte efter att detta är på 5 veckor....5 veckor! Det är ju för fan helt jävla sjukt bra!!
It's going down, down, down......:)


Min kära far hjälpte mig även i veckan att göra mina mätningar. Det hade gått mer än en månad sedan startet att jag vill checka av hur det går.
Men med facit i hand var min pappa inte så hemskt bra på det här för värdena blev högre än dagen innan start, hahaha, så det får helt enkelt göras om en gång till. Så jag återkommer senare med det.


Här kommer lite inspirationsbilder som jag brukar glo på när det blir allt för tungt med sopporna:








(Samtliga är tagna från www.hm.com/se)


Som jag nämnt innan har jag gjort ett kollage för inspiration till hela viktprocessen och eftersom kläder och mode är (eller var) en stor del av mitt liv hade jag kläder med....bland annat de rosa skorna, röda kläningen och den svart kjolen. Kollar på det varje gång det blir m o t i g t!



Nu måste jag sova för det är jobb som står på schemat imorgon. Hade faktiskt tänkt att för en gångs skull gå ut med mina vänner, nykter då ja, men tji fick jag kan man säga.


Godnatt på er lovers!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0