Skrev innan...

...ett lååångt inlägg men vad händer när jag ska posta det? Jo, sidan kan inte visas...allt försvann. Blev sur och sket i det helt och hållet, för vem orkar sätta sig och skriva om allt liksom? Inte jag i alla fall.

Så jag ska ta och göra ett nytt försök, från en annan dator, och förhoppningsvis blir det iväg skickat denna gången.

Tack för alla kommentarer än en gång!

Svar till Pippi:

Angående din fråga om morötter. Ja det stämmer alldeles utmärkt att morötter är nyttigt. Men svaret blir ändå nej, jag får inte äta det just nu. Jag får ju så klart men jag ska nu förklara varför jag inte gör det.
Jag är medlem hos Xtravaganza och går på en metod dom väljer att kalla Helfart. Det går ut på att man äter 3 påsar med VeryLowCaloryDiet-soppor/shaker. Det betyder att mitt kalori-intag ligger på strax under 500kcal/dag. Efter 4-5 dagar med dom här sopporna (vilket var för ca 7 veckor sedan för mig) så går man in i något som kallas för Ketonfas. Det betyder i stora drag att man inte direkt känner någon hunger men framför allt att man har maximal fettförbränning. Kroppen "lever" på det fett som redan finns (som jag samlat på mig efter år av fet, äcklig mat, haha). Det är därför jag lyckas gå ner så mycket varje vecka jag väger mig.
 Om ni undrar om huden hänger eller kommer att hänga senare (vilket en bunt i min närhet tror) så äter jag ca 6 kapslar med omega-3 varje dag för att hålla skinnet fast och dels för att det smörjer tarmarna (=jag kan sköta mina toabesök för er som inte förstår, höhö). Sen intar jag också x antal liter vatten varje dag som också det hjälper till att hålla skinnet fast.

Så för att göra en kort historia lång så är det av den anledningen som jag inte kan äta ens en liten morot, hur nyttig den än må vara med alla sina vitaminer för det gör att jag går ur min ketonfas och går inte ner lika mycket/lätt vilket i sin tur resulterar till att mina veckor med soppa/shake kommer öka i antal.
 Meningen från början var 10 veckor med soppor och sen skulle jag äta mat + soppor.
Mina 10 veckor är avverkade exakt den 8/12. Kommer ha ett litet mat-break under jul men har sen bestämt mig för att köra på med mina soppor så länge jag orkar just för att det är det absolut lättaste och effektivaste sättet att gå ner min övervikt. Självklart går jag ner om jag blandar in mat också men inte lika fort och inte lika lätt. Jag har ändå en hel del kilon kvar att få bort så jag ska stå ut, även om det börjar kännas tungt och den enda smaken som fortfarande känns okej att dricka är choklad. Jag har blivit en Choklad-tjej som dom kallas av dom som arbetar på mitt Xtravaganza-kontor :)

Hoppas du blev nöjd med detta svar Pippi? :)

Många av er frågar efter fler och tätare uppdateringar.
Jag personligen tycker inte att mitt liv är mer annorlunda nu från innan så jag har lite svårt att komma på saker att skriva om, förutom viktminskning som jag skriver om 2ggr/månad.

Vad vill ni läsa om??

N
u var det dax för mig att avrunda här och göra lite nytta på arbetet.
Kanske skriver några rader imorgon, who knows?

Peace out lovers!

Kommentarer
Postat av: Älin

Hej!



Jag skulle gärna vilja veta lite mer om hur det går med "fuskandet", är det något sånt eller håller du dig EXAKT hela tiden? ;)



Puss

2009-11-22 @ 16:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0