Första dagarna.

Jag ser att intresset helt klart är stort för min blogg, urkul! Tack för alla söta kommentarer och hoppas verkligen ni kommer fortsätta att läsa här. De första dagarna har bara helt enkelt varit väldigt tuffa att jag inte riktigt pallat med att blogga. Ska bli bättring på det och ska även sätta in min mobil-blogg så uppdateringarna kan bli fler....bare with me pls!

Dag1: Gick hur fint som helst efter min första påse med choklad-soppa/shake. Kände ingen större hunger och jag var fullständigt övertygad om att detta kommer gå galant.
 Framåt eftermiddagen tog jag min andra soppa (grönsaksoppa, varm)....mmmmmm den var urgod för er som vill veta men direkt mätt det blev jag verkligen inte.
Klockan 18:30 kvällen var det dax för mitt första gruppmöte. Vi var 5 stycken tjockisar som fick berätta om våra liv och vad som fört oss till Xtravaganza. Många skratt blev det då man verkligen känner igen sig. Det är inte för inte som vi alla sitter där, vi gör alla likadana fel om och om igen. Avslutade mötet med lite avslappning.
  Kom hem strax efter 20 och bokstavligt talat Kastade mig över min 3:e och sista soppa för dagen, valde kyckling denna gången som jag spetsade med lite curry (eller väldigt mycket, skit starkt) - Inte gott kan jag säga. Jag kommer i fortsättningen hålla mig till grönsak och choklad!
Problemet denna kvällen var att jag direkt efter soppan blev sådär härligt nöjd och mätt så vad händer?

Dag2: Gick riktigt bra. Jobbade kväll så min första soppa slängde jag i mig vid 13:30 innan jag åkte iväg. Några timmar på jobbet var halvkämpigt men jag höll mig sysselsatt med té och cigg. Åt middag vid 18 bestående av svampsoppa med linfrön (ni vet för att magen inte ska strejka, haha) och jag kan helt ärligt säga att det var bland det vidrigaste...fick kämpa för att inte få kvälvningar, är ju tvungen att äta upp, jag får ju bara 3/dag!
Blev alldeles full av energi av detta och sprang runt som en skållad råtta de sista 3 timmarna på jobbet, kul.
Inte så konstigt egentligen eftersom sopporna innehåller ALLA de ämnen och vitaminer kroppen behöver, vilket jag LÅNGT IFRÅN fick i mig när jag åt vanlig mat.
  Tog en lång och varm dusch när jag kom hem. Åt min sista påse vid 22:30 och somnade mätt och trött vid 00.

Dag3: Blev helt chockad när jag vaknade kl.06:10 imorses....jag var PIGG!! De som känner vet att jag lätt skulle kunna gå loss på någon med en yxa om jag behöver gå upp vid denna ytterst okristliga tid på dygnet. Men, peppar peppar, det gick bra!
Åt inte min fösta soppa (en ½) förrän vid 10:30 för jag jobbade innan på morgonen och då klarar jag mig fint utan mat.
Åkte efter detta iväg för att shoppa i några timmar. Eldprov! Hungrig! Vart jag än tittade så åt folk, godis överallt men jag klarade det. Yes! Kom hem och åt min 3:e påse vid 20....and guess what? Jag ahr fortfarande en ½ påse kvar som jag tänkte ta innan jag går och lägger mig. Det värsta jag vet är att somna hungrig, eller snarare ligga vaken hungrig, för jag kan inte somna hungrig!!



Återkommer imorgon på dagen eller lördag.

Ha det gott så länge och TACK IGEN för alla kommentarer!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0