Kaffe

Åh jag vill ha meeeeeer.

Tror jag berättat tidigare att kaffe inte smakar speciellt gott längre, just för att jag Hatar kaffe utan mjölk och dels för att mina smaklökar ändras med sopporna smakar det....ah jag vet inte...hemskt!!
 MEN igår fick jag 3 flaskor med färdig chokladshake av min mamma (hon gillar dom inte). Jättegoda och smart när man inte orkar dra fram kallvatten, decilitermått och visp och allt som ingår i att förbereda en soppa. Hur som helst så va jag sååå sugen på något annat än te så jag satte på lite kaffe. Kom på att min coach på Xtravaganza tipsat om detta tidigare, alltså att hälla i lite av shaken i kaffet. Sagt och gjort. Och det va sååååååå gott. Skulle kunna ha druckit en hel termos. Men jag va ju tvungen att äta också så det blev bara en kopp med kaffet.
Men jag njöt.
Synd bara att de här färdiga flaskorna kostar så satans mycket (33:-/st), som inte ingår i sopp-priset utan det får man köpa utöver.
Men för att lyxa till det ibland kan man ju köpa några stycken...så får det nog bli :)


Ha en go torsdag...vi hörs senare!!

Kommentarer
Postat av: Älin

Hej Hopp!



Kul att det går bra! Jag har haft en hel del för mig här nere på sistonde, LOVAR att maila så snart jag bara får ro, men det är inte lätt med allt som är på gång runt omkring!



Puss OCH kRAM

2009-10-30 @ 11:58:05
Postat av: Matilda

har också lite svårt för kaffe utan mjölk!



tack så jättemycket för din gulliga kommentar inne hos mig!

2009-11-03 @ 21:49:13
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Pippi

Hur går det gumman med uppdateringen??? Vill ju veta hur det går för dig! Kram

2009-11-04 @ 21:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0