Rullar på.

Jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera. Dagarna rullar på och det skiljer sig inte så hemskt mycket, mer än att jag kanske ena dagen äter chokladsoppa och andra vanilj med kanel....och hur kul är det att läsa liksom? haha.

Kan dock uppdatera att jag och pojkvän var på restaurang igår och GOOOOOOOOTT var det! Kött, klyftpotatis, och starka vitlöks-dippar + sallad. Men jag kommer INTE göra om det misstaget.
Eftersom man mer eller mindre går runt och är hungrig hela tiden (fast man klarar sig på sopporna + massa vatten) så kanske ni kan tänka er min reaktion när jag hade tallriken full med ljuvlig mat framför mig. Operation svulla!!!!! Jag tänkte inte, jag njöt men jag tänkte inte, så jag åt och åt och åt tills det mesta var borta på tallriken, förutom dip och viss sallad som jag avskyr (typ ruccolasallad....hur fan kan man äta det?!).
Blev ju såklart vrålmätt...så mätt att jag kände mig full, alltså onykter och allt bara snurrade och jag kunde inte riktigt fästa blicken. Usch det va hemskt!! Så även om jag idag har varit vääääääldigt hungrig igen (av någon konstig anledning blir man ju alltid det till slut, haha) så har jag hållt mig till mina soppor, choklad och vanilj idag, det har gått bra :) Jag har lärt mig min läxa!

Det är konstigt ändå att bara för att jag äter denna dieten just nu (8½ vecka kvar) så ser jag helt plötsligt människor ÖVERALLT som äter, bär på mat, beställer mat, tuggar och maler. Hahaha. Jobbigt. Tortyr. Ibland. Men jag antar att det är som med allt annat - köper man en hund, ser man hundar överallt. Köper man en speciell bil så kör helt plötsligt alla runt på just en sån....u get the picture! Det är bara att bita ihop, jag vet ju vad jag vill!

Hmmm.....tror att det är dax för sista soppan för dagen och sen ett telefonsamtal till min älskling som har åkt vidare till storstaden.

Trevlig helg gott folk och ha det riktigt gott!


Kommentarer
Postat av: älin

hallå?!!? Var är e-mail uppdateringarna? Har han kommit iväg??

2009-10-10 @ 21:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0