Invägning #1 2010

Ni kommer inte tro era ögon.
Så här såg våg-lappen ut 15/12-09:

Vikt: 88,6kg
BMI: 31,8
FettMassa: 38,6kg
Fett%: 43,6%

Våg-lapp 12/1:

Vikt: 88,7kg
BMI: 31,8
FettMassa: 38,8kg
Fett%: 43,7%


Ja, som ni ser har jag alltså bara gått upp 0,1kg på ungefär 3 veckor då det ätits julmat, godis och kakor.
Jäkla bra jobbat tycker jag i alla fall!!


Har börjat med sopporna idag igen. Ehm, kommentarer...ja....det är jobbigt. Min första tanke imorses när jag vaknade var väl ungefär: "Neeeej, inte än! Bara en dag till". Jag är hungrig som fan men försöker döva det värsta med vatten och te (funkar toppen eftersom det är så hiskeligt kallt) men jag tänker typ bara på mat. Så kommer det vara dom närmsta dagarna framöver men det är bara att försöka ha saker att göra. På torsdag och fredag jobbar jag också dessutom så då går det lättare.

Det jag däremot börjar oroa mig mer och mer för nu är att jag börjar skolan på måndag (igen).
 Vad har mat med skolan att göra kanske ni tänker nu?
Alldeles riktigt svarar jag då.....men det jag oroar mig för är att dricka mina soppor.
Grejen är den att man måste dricka upp sin soppa inom 10 minuter efter att den blivit blandad med vatten för sen försvinner alla näringsämnen (och då kan jag lika gärna dricka vatten eller äta skit rent ut sagt), alltså måste jag shejka den på plats. Hade inte varit något problem om jag kunde vispa ihop den hemma och sen haft den klar i väskan men det går alltså Tyvärr inte.
Nu tycker ni säkert att jag är töntig men jag känner ingen på skolan (förutom en del som jag vet vilka de är men inte känner eller inte känner längre...hm...ni som känner mig vet precis vad jag menar!!) och jag är helt enkelt inte bekväm nog att sitta/stå inför alla att göra det. Vill inte att dom ska se att jag lider av min vikt. Försöker alltid vara stark utåt och ingen vet att jag inte tycker om det. Men sån är man väl antar jag?
Så detta är min stora grubblare för tillfället.
Men mamma kom med den klart bästa idén och det är att jag tar med mig shakeflaskan som vi fick som "present" när vi bev medlemmar. Sen får jag väl sitta på toaletten och göra det. Alternativt att jag köper dom färdiga flaskorna...men som student har man inte råd med den lyxen, vare sig jag vill eller inte.
Sen kanske folk kommer tro att jag har anorexia eller nåt. Dom ser mig gå ner i vikt men aldrig äta. Haha. Coolt!!



Nu ska jag vidare, måste göra mera te, fryyyyyyyser, kan knappt skriva för fingrarna är så kalla och stela....uppdaterar senare. Puss å kram :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0