Magsjuka.

Allt började så bra med sopporna trots allt och jag som hade bokat gym-pass imorgon och allt.
MEN så är man pengasniken och jobbar helg på jobbet (eftersom ordinarie personal ligger hemma i magsjuka). Är jättenoga hela helgen med handtvätt, och sprit på dom HELA TIDEN. Kände ingenting sen och helgen gick bra.

Tills igår. Första dagen i skolan, upprop och information. Kände ingenting, men när jag kom hem till mamma och pappa för att vänta tills jag skulle hämta pappa på jobbet så kändes det mysko i magen. Ville inte ha kaffe (jag dricker ALLTID kaffe) men tänklte inte mer på det. Pappa fick köra hem för jag hade ont i magen....tog lite kaffe sen i alla fall hemma hos dom men inte många munnar, och inga cigg, för jag mådde illa.
 Satt en stund vid deras dator för att hjälpa dom med lite saker........sen fick jag rusa till toa!!

Jag antar att inte alla är lika vana vid sånt här som jag är (eftersom det ingår i mitt yrke) så jag ska lämna alla detaljer utanför, höhö, men jag hade hur som helst blivit smittad av magsjuka.
 Kröp hem en stund senare och har varit däckad i soffan sen dess. Börjar må lite bättre nu men inte helt okej.

Har inte ens kunnat tänka tanken på soppor idag så jag gick till affären innan och köpte nyponsoppa och skorpor. Jag vet inte med er men sånt åt jag alltid när jag va liten och sjuk :)


Ska försöka lägga mig och sova nu, måste nämligen till skolan imorgon och hämta kurslitteratur. Ligger redan efter på denna kursen nu när jag blev sjuk!! Tur att jag jobbar natt i helgen så kanske jag hinner jobba ikapp!!


Hoppas allt är bra med er??

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0